CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informació més diària del CJIB, notes de premsa, articles d'opnió, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

Esports i Joventut, la cara i la creu d'una mateixa Conselleria

cjib | 12 Maig, 2009 08:18 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

LA CONSELLERIA D’ESPORTS I JOVENTUT DESTINA 6.000.000 € A
INSTAL·LACIONS ESPORTIVES
 
Avui matí s’ha aprovat en Consell de Govern, a proposta de la Conselleria d’Esports i Joventut, destinar 6.000.000 d’euros a inversions dins el Programa de Millora d’Instal·lacions Esportives i Juvenils del Govern de les Illes Balears a càrrec de la Fundació Illesport. Aquesta quantitat segons s’indica prové d’un romanent de desembre de 2007. 
 
Aquest fet ha sobresaltat al Consell de Joventut de les Illes Balears que, enfora de criticar les accions que es duguin en l’àrea d’esports, no compren com partides històriques i de quantia insignificant de Joventut quedin reduïdes a la mínima expressió, es a dir cero o siguin oblidades a l’hora de fer-se efectives. 
 
El descontent es déu,segons paraules de Rafel Sedano a que fa mesos que demanem solucions i explicacions sobre la partida del Consell de Joventut, sobre els Camps de Treballs, sobre els Campaments, etc. No criticam i no per vici (cosa que no ens agrada gens) res més que la falta d’interès per donar resposta a les demandes de les associacions juvenils, que sols es donen quan la pressió és forta i mitjançant premsa, com en aquests darrers dies, així tot, de moment no s’ha arreglat de forma efectiva
absolutament res. Per altre banda veiem com si es van donant resposta a altres problemàtiques amb xifres astronòmiques. 
 
Segons el president del CJIB, caldria que la Conselleria destines el mateix interès en resoldre problemes amb l’àrea de joventut i que en un moment com aquest, de dificultats per el teixit associatiu juvenil de les Illes Balears, fets públics com els 6.000.000 € d’un romanent del desembre de 2007 a instal·lacions esportives són una demostració de que hi ha Direccions Generals i interessos de primera i de segona.
De totes formes, apunta Rafel Sedano, seguirem fent feina per al millor desenvolupament social, cultural i polític dels nostres joves, amb recursos o sense, amb suport de la Conselleria o sense, els joves són el present i el futur del demà i no sols amb esport (que també) ho aconseguirem.   
 
Per últim apunta Rafel sedano, “el CJIB no tornarà a fer més declaracions fins després de la reunió del proper dimecres que mantindrà el CJIB i les entitats juvenils amb el Conseller Cañellas, no obstant, crida l’atenció que després de les queixes i reclamacions de les associacions juvenils al Director General de Joventut, el Sr. Joan Artigues, surtin notícies com la dels 6.000.000 d’euros”

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb