CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informació més diària del CJIB, notes de premsa, articles d'opnió, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

NP: VOCABULARI PRÀCTIC DE L’ASSOCIACIONISME

cjib | 12 Març, 2008 14:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

LA PUBLICACIÓ, EDITADA CONJUNTAMENT AMB LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS, HA COMPTAT AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE POLÍTICA LINGÜÍSTICA DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS.
Avui dimecres, 12 de març de 2008, el Consell de Joventut de les Illes Balears ha presentat la publicació Vocabulari pràctic de l’associacionisme. A la presentació han assistit el Sr. Nicolau Dols Sala (Vicerector de Projecció Cultural de la UIB), la Sra. Margalida Tous Ferrer (Directora General de Política lingüística del Govern de les Illes Balears), el Sr. Bartomeu Font Sbert (redactor de la publicació) i el Sr. Rafel Sedano (President del Consell de Joventut de les Illes Balears).
Segons paraules del Sr. Rafel Sedano, amb aquesta publicació s’ha assoleix  un projecte que reforça un dels serveis bàsics del CJIB, donar eines efectives al moviment associatiu juvenil recalcant que és una publicació elaborada, redactada i coordinada per gent que ha destacat dins l’àmbit associatiu juvenil de les Illes Balears. Per altra banda Bartomeu Font, ha recalcat  que es tracta a més d’un instrument  pràctic i de fàcil maneig, útil per al conjunt de les associacions, donant solucions a problemes i dubtes comuns a les entitats. Nicolau Dols n’ha destacat el seu interès en l’àmbit lingüístic i associatiu afirmant que no sols es tracta d’una iniciativa puntual més en l’àmbit de la normalització lingüística de la llengua Catalana, ens trobem davant una eina que escamparà els seus efectes, de forma transversal, a la nostra societat mitjançant les associacions.
Per últim, la Sra. Margalida Tous ha puntualitzat que aquest vocabulari té la virtut d’estendre la seva utilitat a la resta d’associacions i entitats de les Illes Balears, anant més enllà de l’ estrictament juvenil, també ha afirmat la seva satisfacció al destacar que el món juvenil ens ha proporcionat una eina útil als que ja no som joves, invertint, la dinàmica habitual.
El vocabulari, compte amb una estructura dividida en tres seccions; Vocabulari, amb141 termes, Model de documents i Tractaments protocol·laris.  
La publicació disposa d’una edició de 3.000 còpies que seran distribuïdes al moviment associatiu de les Illes balears mitjançant les entitats membres del Consell de Joventut, el Consell de Joventut de Menorca, el Consell de Joventut d’Eivissa i Formentera, la Xarxa Infojove de la Direcció General de Joventut, el Consell d’Estudiants de La universitat de les Illes Balears, i la xarxa de Casals de Joves de l’Ajuntament de Palma i dels municipis de part forana.
En breus setmanes es podrà disposar de la publicació en format electrònic, acudint al nostre bloc http://cjib.balearweb.net

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb