CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informació més diària del CJIB, notes de premsa, articles d'opnió, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

EL CJIB EXIGEIX RECTIFICACIÓ A LA CONSELLERA ROSA PUIG

cjib | 13 Febrer, 2007 13:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

1.- DEMANAM RECTIFICACIÓ IMMEDIATA. El CJIB valora de gravíssimes les declaracions de la Consellera i li recorda que el CJIB representa allò que la legislació li atorga. “El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment de les seves finalitats, que es regirà per les disposicions de la present Llei i les normes que la desenvolupin. I que la finalitat primordial del Consell de la Joventut de les Illes Balears és servir de camí de lliure adhesió amb l’objecte de propiciar la participació de la joventut en el desenvolupament social, polític, econòmic i cultural de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears” (article 1. Llei 2/1985 de març).

El Congrés de Joventut era obert a la participació tant del món associatiu com els joves que participen de forma individual.

2.- DEMANAM RESPECTE a les institucions públiques. Fa 6 mesos presentarem el projecte al Govern i plantejarem allò que volíem dur a terme i ens hem anat reunint amb totes les conselleries...El Congrés de Joventut volíem que fos tan transversal com fos possible i preteníem tractar totes les temàtiques i, d’acord amb Rosa Puig, ens reunirem amb tothom. Ella es comprometé a parlar amb tots els conselleres i conselleres per explicar la importancia d’aquest congrés.

3.- DEMANAM EDUCACIÓ. Només faltaria que ara el Govern no acceptàs les crítiques. De totes formes, hem de recordar que el CJIB no critica el govern, el CJIB trasllada al govern les demandes de la joventut de les Illes. El CJIB no serveix sols per criticar les polítiques de joventut sinó que està per fer propostes en favor d’aquestes polítiques...

En el Congrés de Joventut serviria per analitzar les Polítiques de Joventut en un moment en que no hi ha cap Pla de Joventut vigent... des de fa 4 anys.

4.- DEMANAM COHERÈNCIA. Nosaltres no hem demanat cap subneció, nosaltres volem conveni i fa temps que així ho manifestam. El CJIB ha demanat la col·laboració al Govern, a totes i cada una de les conselleries que tenen qualque cosa a veure en temes de joventut, però aquest Govern encara no se’n ha adonat que les polítiques de joventut han de ser transversals... El Congrés de Joventut serviria per proposar noves línees de treball i actuacions per les Polítiques de Joventut en substitució al no existent Pla de Joventut.

5.- Perquè regategen? Ho fan també a la resta d’entitats? Ara aquest Govern es planteja treballar des de l’austeritat? Sota quins criteris? Seria interessant saber el cost de les Jornades de Polítiques de Joventut que es dugueren a terme a Cuba durant l’estiu passat. Alhora, Puig, troba desmesurat els 120.000€ mentre el mateix govern en destina 110.000 a reunir els representants de les cases regionals a l’exterior els mateixos dies en que s’havia de dur a terme el Cogrés i on prop de 200 joves de les 4 Illes s’haurien reunit per fer propostes i treballar les Polítiques de Joventut a les Illes.

Malgrat tot, el CJIB manté la seva voluntat de col·laborar amb el Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel que fa a les Polítiques de Joventut de les Illes Balears i allò que si volem saber i demanam és si el Govern també té i manté el seu suposat interès per fomentar aquestes polítiques a les Illes Balears.

Demanam i exigim RECTIFICACIÓ, RESPECTE, EDUCACIÓ I COHERÈNCIA

per veure el texte sencer pitjau aquí 

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb