CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informació més diària del CJIB, notes de premsa, articles d'opnió, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

El nou CJIB a premsa

cjib | 23 Gener, 2013 11:56 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

A continuació podeu veure els enllaços de l'impacte i del nou CJIB a la premsa:

  Última Hora. 20/1/2013

La Veu de Mallorca. 20/1/2013

 

 

 

 

 

La Federació del CJIB, ja és una realitat

cjib | 23 Gener, 2013 10:42 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

 

Dissabte passat, a Ca'n Alcover, quedà cosntituïda la nova Federació del CJIB. Amb la participació de diferents entitats de totes les Illes Ballears, s'aprovaren els Estatuts de la nova Federació i es realitzà l'acte constitucional.

Aquesta Federació neix amb l'objectiu de reemprendre la tasca que durant més de 27 anys va realitzar el Consell  de la Joventut de les Illes Balears (CJIB,) com a  entitat de dret públic, abans de ser fulminada pel Govern de José Ramon Bauzá dia 31 d'agost de l'any passat. D'aquesta manera les entitats membres del CJIB planten cara un cop més per alçar la veu en favor dels joves de les Illes davant un Govern que durant aquesta legislatura ha aplicat dures retallades, i on el sector juvenil, ha patit  per partida triple les retallades, en sanitat, educació i en matèria de polítiques juvenils. 

 El CJIB treballarà durant aquests mesos per poder tornar a posar en marxa algunes de les iniciatives que es duien a terme abans del seu tancament. A més de continuar sent portaveu del jovent, en defensa dels drets d'un sector greument perjudicat per la crisi.

 

 

Comunicat de Premsa:comunicat constitucioCJIB _1_.pdf

Roda de Premsa: Dissabte 19, presentació de la Federació del CJIB

cjib | 16 Gener, 2013 09:24 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

El proper dissabte dia 19 de gener, a les 12:30 es durà a terme una roda de premsa per realitzar la presentació de la recent consituïda federació del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Aquesta es durà a terme a Ca'n Alcover al Carrer de Sant Alonso, número 24 a Palma. A l'acte hi assitiran les diferents entitats que impulsen aquesta nova federació i hi estan convidats antics membres del dissolt CJIB.

El nou mail és federaciocjib@gmail.com i el telèfon de contacte és el 971 728903.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb