CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informaciˇ mÚs diÓria del CJIB, notes de premsa, articles d'opniˇ, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

Curs temps lliure a Eivissa

cjib | 28 Gener, 2009 08:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

també podeu aconseguir el tríptic amb tota la informació pitjant aquí

seminari-taller a Creu Roja Joventut

cjib | 26 Gener, 2009 10:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Carta Marc Xarxa Infojove

cjib | 22 Gener, 2009 08:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Estimats companys i companyes, ahir es va presentar la Carta Marc de la Xarxa Infojove.

Aquesta fou el fruit del treball intens de la comissió de qualitat formada per: Joana Xamena de Llucmajor, Yolanda Cuadrado del CIJ de Palma, Kiko Serra del CIJ del Consell Insular d'Eivissa, Tomeu Moreno del CJIB, en Joan Capó de Ferreries, Nofre Janer d'es Mercadal, na Carme Moner, en Biel Sastre i n'Ajo del Centre Coordinador, així es va aconseguir tenir representants de tres illes, de serveis grossos i de Ciutat, de pobles mijancers i de pobles petits, a més del Consell de la Joventut de les Illes Balears com a representant dels serveis promoguts per entitats sense ànim de lucre...

S'ha Treballat intensament durant tres mesos per tal d' elaborar uns compromisos de qualitat que tots poguèssim complir, a més d'incloure les obligacions que ens marca la Llei de Joventut. Aquesta feina va estar recolçada per la Direcció general de Qualitat del Govern que va aportar una tècnica de qualitat, a més de publicar aquesta carta en paper i que podeu descarregar-la pitjant aquí

És important que sabeu que ara els ciutadans de les Illes Balears tenen dret a exigir que és compleixin aquests compromisos i ha queixar-se si no els complim, per això és important que tots hi esteu assebentats i feu totes les preguntes que convinguin per a dur-los a terme.

Pensam que la qualitat dels serveis d'informació jove és molt important i que sempre podem fer un poc més per donar al ciutadà jove el servei que es mereix i al que té dret.

S'acorda obrir un centre universitari a la seu del Consell de la Joventut de les Illes Balears

cjib | 21 Gener, 2009 13:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

La senyora Marta Carrió, en representació del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, han signat avui dimecres 21 de gener de 2009 un acord per al foment d'iniciatives universitàries mitjançant el qual la Universitat de les Illes Balears obrirà un centre universitari a la seu del CJIB per afavorir l'estudi i la comunicació entre la Universitat i els ciutadans i facilitar els tràmits administratius i burocràtics als joves universitaris.

Ambdues institucions acorden també que el Consell de la Joventut de les Illes Balears realitzarà anualment unes jornades formatives a la Universitat de les Illes Balears amb l'objectiu de fomentar el debat, la reflexió i la participació estudiantil. El CJIB, a més de les jornades formatives anuals, també oferirà als estudiants universitaris la possibilitat de realitzar les pràctiques de la carrera al mateix Consell de la Joventut, com ja fa amb les de la Diplomatura en Treball Social.

 

Taula rodona "Educaciˇ en el lleure i societat"

cjib | 15 Gener, 2009 15:47 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Taula redona "Educació en el lleure i societat"

El proper 23 de gener a Sa Congregació, Espai Jove de Sa Pobla ( C/ Rosari, 25) a les 20:30 h  l'escola de formació es complau a convidar-vos a la taula redona " Educació en el lleure i societat ".

El temps lliure és un espai educatiu en què les intervencions que s'hi duen a terme estan ubicades en un entorn immediat (en un poble, barri o municipi) i, en la majoria d'ocasions, les intervencions tenen un ressò públic. Aquestes actuacions, per tant, repercuteixen d'alguna manera en la resta de la comunitat que habita en aquest entorn concret. Per això és necessari valorar el paper de l'educació en el lleure en el marc de les necessitats educatives de la nostra societat.

Ponents:
Joan Artigues Roig, Director General de Joventut, Govern de les Illes Balears.

Josefina Ramis Rigo, Consellera de Joventut, Consell de Mallorca.

Marta Carrió, Vicepresidenta del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Guillem Crespí Baceló, Regidor d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sa Pobla
 
Modera:
Pep Lluís Riera Moll, president de la Fundació Maria Ferret.

 

 

Exposiciˇ SolidÓria de Pa i Mel

cjib | 07 Gener, 2009 10:12 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb