CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informació més diària del CJIB, notes de premsa, articles d'opnió, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

Normes utilització vaixella reutilitzable

cjib | 24 Setembre, 2008 14:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Hola a tothom,

com sabeu el CJIB té un servei de préstec de una vaixella reutilitzable adreçat a entitats juvenils. Per  entendre millor el seu funcionament vos recomanam primer llegir el dossier i seguir les recomanacions que hi surten.

el podeu consultar aquí

EL CJIB PARTICIPA EN LA I CURSA ENTRE MITJANS DE TRANSPORT DE LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

cjib | 17 Setembre, 2008 12:04 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

El Consell de Joventut ha participat a la cursa entre mitjans de transport, organitzada per la Conselleria de Mobilitat i ordenació del territori del  Govern de les Illes Balears, commemorant la Setmana europea de la mobilitat.
La cursa ha estat una activitat de promoció del transport públic entre Palma i la Universitat de les Illes Balears, una cursa no pensada per competir, sinó per avaluar i comparar el temps de viatge que els diferents mitjans de transport empren per a realitzar un mateix trajecte. A més del temps de viatge, també s’han avaluat factors com el cost ambiental i social, que habitualment no es tenen en compte.
La cursa ha començat a les 11 del matí a la Universitat i els mitjans de transport emprats han estat el transport públic (metro, bus de l’EMT) i el vehicle privat (bicicleta, cotxe i moto). La finalitat era arribar a l’estació intermodal de la Plaça d’Espanya.
Des de l’àrea de desenvolupament sostenible del Cjib, s’ha pogut comprovar mitjançant la cursa que  el transport privat (cotxe i moto) ha estat més ràpid que el públic, però déu vegades més costós tant econòmicament, com ambiental i socialment, mentre que el transport més sostenible (bici, bus i metro) ha acabat guanyant en quan a costos socials i ambientals. Per això, des d’aquesta àrea es vol seguir fent feina en la promoció del transport públic i de la mobilitat sostenible.

Aina Domínguez
Responsable de l’Àrea de desenvolupament sostenible del CJIB

Concurs de música

cjib | 08 Setembre, 2008 08:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

 

 

 

Els joves de mallorca per la llengua han obert el termini per presentar-se al concurs de música que organitzen.

el termini per presentar-s'hi acaba el divendres 19 de setembre.

les bases les podeu veure pitjant aquí

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb