CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informació més diària del CJIB, notes de premsa, articles d'opnió, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

Trivial Associatiu al Brot 07

cjib | 23 Abril, 2007 09:43 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Estimat company i companya d'entitat

Des del Consell de Joventut de les Illes Balears, vos recordam que convidam a la teva entitat a participar al Trivial Associatiu que es desenvoluparà en el marc de la diada del Brot07, organitzada pel Consell de Mallorca.
Aquesta activitat permet, per una part mostrar i difondre el que fan les entitats de Mallorca, d'una manera lúdica i participativa, a les persones que visitaran els estands, i per una altre part potenciar el teixit associatiu i acostar l'associacionisme a la població, especialment als i les joves principals partíceps del Brot07.

Aquesta és la segona edició del Trivial Associatiu, i aquest consisteix en que els participants fan un grup que s'inscriurà a la taula del CJIB, llavors aquest ha de visitar els estands de les entitats assitents a al fira i respondre una pregunta o superar una prova que l'entitat els propondrà, amb l'objectiu d'aconseguir els gomets (símil dels formatgets) de colors i completar el taulell.

Hi haurà un obsequi per a tots els participants i entre tots els grups que aconsegueixin completar el Trivial es sortejarà un premi (a determinar, però prou atractiu per els i les joves)

Llavors el que vos presentam és que participeu amb la vostre entitat al trivial, assistint a la fira i reservant un espai als estands i pensar una pregunta o prova que els i les participants hagin de respondre o superar segons sigui el cas.

També vos convidam a que el dissabte que es realitza el brot07, traslladeu l'activitat que realitzau a la vostre entitat al estand que tindreu per vosaltres, d'aquesta manera els que participen de la vostre entitat podran també participar al trivial i aquelles persones que també visitin el trivial participar de la vostre activitat. Això ho diem perquè d'aquesta manera ja teniu la prova pensada per el trivial i de pasada no heu de deixar als qui acudeixen a l'entitat sense activitat aquest dia.

També ho podeu enfocar de manera que l'activitat, de la vostre entitat, sigui acudir al recinte del brot07 i participar al Trivial Associatiu amb els de la vostre entitat.

El dia que es desenvoluparà tota aquesta activitat és el dissabte 28 d'abril de 2007.
El lloc on es realitzarà és a la Llar de la Joventut de Palma (c/ General Riera, 111), començarà a les 16.00 h i finalitzarà a les 20.
Paral·lelament hi haurà actuacions i altres activitats.

esperam comptar amb la vostre participació, per fer la inscripció al trivial contactau amb l'adreça: programes(arrova)cjib.org o al telèfon 971 71 20 02 i demanau per en Tomeu, abans de dia 25 d'abril.

esperam la vostre participació

Dia de la Terra

cjib | 23 Abril, 2007 07:43 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Ahir es va celebrar el Dia internacional de la Terra, per els qui creiem que podem fer molt pel Medi Ambient molts d'anys.
 
Per més informació visitau aquestes webs:

El “Parlament Universal de la Joventut”

cjib | 11 Abril, 2007 11:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

(PUJ) és un projecte ambiciós i a llarg plaç de Joventut Idente des de l'inici de la dècada dels anys 90.

Pretén ser un espai d'investigació i de reflexió sobre temes de fons on joves de qualsevol procedència, ideologia i creença puguem aportar propostes. La nostra intenció és que en el futur es converteixi en una iniciativa que vagi més enllà de la nostra entitat.

Durant l'any 2007, el tema marc del PUJ es diu “Compaginar els nostres ideals amb el nostre entorn”. Podeu veure més informació sobre el tema a la web de Joventut Idente – Espanya http://www.juventudidente.net/spip/-PUJ-2007-

El proper dia 15 d'abril celebrarem una sessió sobre el tema, que estarà oberta a tots els joves de 18 a 35 anys que vulguin participar-hi. La sessió començarà a les 17,30, a la seu del CJIB, i entre altres parts, inclourà un cinemafòrum amb la pel·lícula “Las razones de mis amigos”, de Gerardo Herrero (http://www.labutaca.net/films/1/lasrazon.htm)

La pel·lícula té una duració aproximada de 1 hora i 40 minuts, així que es preveu que la sessió completa acabi al voltant de les 20,30.

Per a qualsevol dubte o aclariment, ens podeu escriure a j.idente.bal(arroba)teleline.es

Estau tots convidats.

Salutacions,

David Sánchez Crespillo

Joventut Idente – Illes Balears

SOBREN LES PARAULES...RIP

cjib | 02 Abril, 2007 17:01 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

EL CONSELL DE JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS PATEIX UNA NOVA PINTADA

DURANT EL PASSAT DISSABTE APAREGUÉ L’ESCRIT “RIP”

Durant el passat cap de setmana, novament el Consell de Joventut de les Illes Balears ha sofert una pintada de caràcter amenaçador, la nit del passat dissabte 31 de març, hi aparegué una pintada al rètol d’entrada, aquest cop, fet amb spray de color vermell amb la llegenda de RIP (Requiescat in pacem -Descansi en pau-). El Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB), arrel d’aquest fet, ha presentat la corresponent denuncia als cossos de seguretat.

Des del CJIB, es considera un clar atac a la llibertat d’expressió i, fins i tot, es pot considerar una greu amenaça a la integritat física de qui treballa a la Seu de l’organisme, tècnics i voluntaris, més tenint en compte que és el segon cop que això ocorr durant aquest mes de març. Cal recordar que la nit del 2 al 3 de març ja va aparèixer un escrit de caràcter homòfob, maricones fuera!, això si, en l’altra ocasió l’escrit estava fet amb retolador. La Comissió Permanent del Consell de Joventut de les Illes Balears condemna enèrgicament els fets succeïts i ho relaciona plenament amb tota una sèrie de fets ocorreguts durant el darrer mes i mig on s’han produït de forma continuada actes feixistes contra diferents col·lectius (diferents pintades i la col·locació d’una bomba contra la CGT, pintades –també amb spray vermell- als cotxes de diferents membres de la UIB que recolzaven la manifestació del dia 17, agressions físiques diverses...) i considera que hi ha tot un seguit de fets que s’haurien d’evitar que afavoreixen la crispació i provoquen que es produeixin aquests actes.

El Consell de Joventut de les Illes Balears és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i amb plena capacitat per a dur a terme les seves finalitats, creat mitjançant una llei del Parlament Balear (2/1985 de 28 de març, modificada per la llei 6/1986 de 4 de juny i el decret 113/1998 de 18 de desembre) i una de les seves línies de treball és, precisament, el foment de l’educació en valors, especialment, l’educació en la cultura de la pau, la convivència i la igualtat d’oportunitats.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb