CONSELL DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS - CJIB

La informació més diària del CJIB, notes de premsa, articles d'opnió, activitats de les entitats, cartells, fotografies, els vostres comentaris...

I Festival Engrescat a Vilafranca de Bonany

cjib | 23 Agost, 2005 08:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Arriba la primera edició del Festival Engrescat, que pretén ser una trobada de referència de l'estiu a Mallorca, tant pel que fa al seu aspecte musical, com al lúdic o formatiu. Aquest projecte neix com un dels actes principals del projecte dels Joves d’Esquerra Nacionalista i combinarà activitats musicals, lúdiques i culturals. Els Joves d’Esquerra Nacionalista hem decidit assumir aquest repte amb la valentia que ens aporta el bon moment en que ens trobam mig any després del VII Congrés.

En aquesta primera edició el festival tendrà lloc a Vilafranca de Bonany, poble del Pla de Mallorca. La celebració del Festival Engrescat és un projecte que s’aconsegueix fer realitat després de molts anys de lluita i treball per part dels JEN i gràcies, sobretot,als centenars de col·laboradors i militants que ho fan possible. Per aquest motiu ens omple de satisfacció presentar-vos-ne la primera edició en aquest estiu 2005.

Per més informació visitau: www.jen.cc

(text copiat de la web www.jen.cc )

Rock'n'rostoll 2005 a Maria de la Salut

cjib | 23 Agost, 2005 07:27 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Per els mariandos, el mes d’agost, a mes de la calor, les vacances, les granissades a qualsevol bar de la plaça, es pot resumir en Rock'n'rostoll. Amb aquest any ja en son 11 i el gruix de la programació d’aquest any es concentra el divendres 26 d’agost amb la nit dedicada a les arts escèniques i al cinema d’animació i el dissabte 27 d’agost amb la nit dedicada a la música.

L'associació 'Rock'n'Rostoll' és un col·lectiu de Maria de la Salut (Mallorca) que s'encarrega de la producció anual del festival de música Rock'n'Rostoll.

L'aliança que manté aquesta associació des del 2003 amb el col·lectiu 'La Impossible' ha permès convertir el festival Rock'n'Rostoll en punt de trobada i intercanvi d'artistes d'avantguarda del Mediterrani Occidental.

Per poder veure el cartell amb les actuacions visitau la seva pàgina web: http://www.rostoll.info

http://www.rostoll.info/multimedia/Cartell2005.pdf

Programa de festes del 2005, organitzades per la Comissió de Festes de Santa Maria (CFSM)

cjib | 19 Agost, 2005 08:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com google.com twitter.com technorati.com

Enguany la Comissió de Festes de Santa Maria (CFSM) ,renova un any més el seu compromís amb la Llengua, Cultura i la defensa dels valors medi ambientals de Formentera i d’arreu dels Països Catalans.

Sempre des d’una perspectiva, lúdica, cívica,  on s’afavoreix la participació del jovent en la presa de decisions i en les seves activitats.

Deixem aquí, i a la vostra disposició, el programa de festes del 2005:

Programa de les Festes 2005

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb